martes, 23 de febrero de 2010

Crònica de l'encontre El 8, 4 vs Salt del Cavall, 4

Un altre empat i enguanys hi ha envant 4. Una temporada històrica per al Club. A falta de dos jornades per finalitzar la lliga podem quedar invictes. L'empat contra El 8, no beneficiava a cap dels dos equips. Ara les nostres possibilitats d'ascens son molt menudes. Com segons han opinat diversos jugadors de l'equip una categoria superior ens podria resultar un poc gran. De moment, continuarem disfrutant de la present lliga en la present temporada.
Als pocs minuts d'iniciar-se l'encontre, Gabriel hi ha havia tret el "trabuc" i, per mig d'una claua mortifera a la dama rival, s'havia possat el punt a la butxaca. Gabriel te certa semblança amb els bandoleros, foragidos i atracadors de carruatxes de principis del segle XIX.
També fàcil victoria de Juan Ribes qui per mig de tàctica, en plena obertura hi ha dispossava d'avantatja decissiva. Esta vegada "Satàn" no perdona al rival.
Un poc més complicat ho tingue Jorge amb la seva partida, qui logra encarrar un atacat directe al rei blanc rival per mig de l'aprofitament de les debilitades caselles negres blanques, així com el peó aïllat central. A vore si en breu es pot publicar esta partida en el blog.
Puerto es veie obligat a sacrificar dos peons en plena obertura per intentar continuar dins de la partida. Un sacrifici ple de dinàmica. Un error d'Antonio Rodriguez permiti recuperar la peça (un Alfil) per dos peons, entrant en una fase tècnica de restricció d'activitat de les peçes blanques per al final impossar-se.
Respecte a les derrotes podem dir que tinguerem una ratxa de mala sort. Jesús Aguilar en posició on dispossava d'iniciativa i bones opcions de joc, no veie un doblete de cavall, el qual li obliga a abandonar.
Santi pergue una partida molt lluitada i amb possibilitats mutues. On finalment la columna oberta ocupada pel seu rival, així com l'acció dels dos alfils negres, contra els seus dos cavalls, crearen millors opcions de lluita al contrincant.
Sabo, juga partida típica del seu estil, on no es sap molt be que esta passant, on el fil de qui ataca i defent no es sap ni on comença ni on acava. Un altra vegada la falta de pràctica i de certa tècnica es ferem palpables, i acava perdent una partida complexa. Mala sort igualment en la partida de Sergio Maeso, que després de remontar una posició inferior dificilísima pergue per temps, quant hi ha havia igualtat les possibilitats de joc en el tauler.
Uns equips poden pressumir de tindre les millors peçes i taulers de la lliga; altres s'enfolgaran de tindre el local més engalanats, o el parking de cotxes més solejats; altres estaran molt contents de les piles noves del relotges digitals. En l'equip Salt del Cavall estem orgullosos de Don Paco Puchol, qui setmana darrere setmana, no falte a animar, a disfrutar de les partides de l'Interclubs, siguen estes en casa o prop de Valencia; a animar als jugadors del Salt del Cavall, molt assovinte deixant en un segon terme el partit televisat del Barça. Moltes gràcies Paco.

No hay comentarios:

Publicar un comentario